Stille tocht voor doodgestoken Alice in Rotterdam: bekijk de beelden

Stille tocht voor doodgestoken Alice in Rotterdam: bekijk de beelden

In Rotterdam is een stille tocht gehouden voor Alice, die woensdag werd doodgestoken. Ruim honderd mensen betuigden hun medeleven en liepen mee in de tocht voor het 15-jarige slachtoffer. Het is nog niet bekend wat er precies is gebeurd, de politie doet nog onderzoek. Alice zou ruzie hebben gehad met een 16-jarig meisje.

Bekijk beelden van Hart Van Nederland van de stille tocht in de video hieronder. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.

Stille tocht voor <em>doodgestoken Alice</em> in Rotterdam: bekijk de beelden In Rotterdam is een stille tocht gehouden voor Alice, die woensdag werd doodgestoken. Ruim honderd mensen betuigden hun medeleven en liepen mee in de tocht voor het 15-jarige slachtoffer. Het is nog niet bekend wat er precies is gebeurd, de politie doet nog onderzoek. Alice zou ruzie hebben gehad met een 16-jarig meisje. Bekijk beelden van Hart Van Nederland van de stille tocht in de video hieronder. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. Video: buurt reageert op doodsteken Alice in Rotterdam Bekijk deze video »
TV :
Stille tocht voor doodgestoken Alice in Rotterdam: bekijk de beelden

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Stille tocht voor doodgestoken Alice in Rotterdam: bekijk de beelden of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen