Meghan Markle blij dat ze stem weer kan laten horen: “Fijn om thuis te zijn’ (video)

Meghan Markle blij dat ze stem weer kan laten horen: “Fijn om thuis te zijn’ (video)

Meghan Markle hield een interview met Emily Ramshaw, oprichter van nieuwsorganisatie The 19th, maar nam zelf ook even het woord. Hierin sprak de vrouw van prins Harry over racisme, en dat ze ernaar uitkijkt om zich in te zetten voor een betere wereld op dit vlak.

Meghan Markle ziet veranderingen die worden gemaakt
Markle ziet dingen veranderen. “Ik kijk ernaar uit om hier deel van uit te maken. Om mijn stem te gebruiken op een manier waarop ik dat de laatste tijd niet heb kunnen doen. Het is fijn om thuis te zijn.” Meghan ligt de laatste tijd behoorlijk onder vuur vanwege de zogenoemde ‘Megxit’, nu woont ze met haar gezin in Californië.

Bekijk het verhaal van Meghan Markle in de video hieronder. Onderaan deze pagina kun je het hele interview terugkijken.

<em>Meghan Markle</em> blij dat ze stem weer kan laten horen: “Fijn om thuis te zijn’ (video) Meghan Markle hield een interview met Emily Ramshaw, oprichter van nieuwsorganisatie The 19th, maar nam zelf ook even het woord. Hierin sprak de vrouw van prins Harry over racisme, en dat ze ernaar uitkijkt om zich in te zetten voor een betere wereld op dit vlak. Meghan Markle ziet veranderingen die worden gemaaktMarkle ziet dingen veranderen. “Ik kijk ernaar uit om hier deel van uit te maken. Om mijn stem te gebruiken op een manier waarop ik dat de laatste tijd niet heb kunnen doen. Het is fijn om thuis te zijn.” Meghan ligt de laatste tijd behoorlijk onder vuur vanwege de zogenoemde ‘Megxit’, nu woont ze met haar gezin in Californië. Bekijk het verhaal van Meghan Markle in de video hieronder. Onderaan deze pagina kun je het hele interview terugkijken. "Biografie Harry & Meghan gaat over spanningen die steeds verder opliepen" (video) Bekijk deze video » Finding Freedom: "Er was nooit ruzie tussen Meghan en Kate" (video) Bekijk deze video »
Royals :
Meghan Markle blij dat ze stem weer kan laten horen: “Fijn om thuis te zijn’ (video)

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Meghan Markle blij dat ze stem weer kan laten horen: “Fijn om thuis te zijn’ (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen