Kijk LIVE: Herdenking capitulatie Japan met koning Willem-Alexander en premier Rutte

Kijk LIVE: Herdenking capitulatie Japan met koning Willem-Alexander en premier Rutte

Kijk LIVE: <em>Herdenking capitulatie Japan</em> met koning Willem-Alexander en premier Rutte Kijk hier de persoonlijke speech van premier Mark Rutte over zijn vader in een jappenkamp. Premier Mark Rutte en koning Willem-Alexander zijn vandaag aanwezig bij de nationale herdenking van de capitulatie van Japan. Deze herdenking was georganiseerd bij het Indisch Monument in Den Haag. Met de capitulatie van Japan kwam precies 75 jaar geleden een einde aan de Tweede Wereldoorlog. Dinand Woesthoff treedt opDe Stichting Nationale Herdenking 15 Augustus 1945 organiseert elk jaar een herdenking voor alle slachtoffers van de Japanse bezetting van Nederlands-Indië. Koning Willem-Alexander is hierbij aanwezig om de eerste krans te leggen. Premier Mark Rutte zal de Herdenkingsrede uitspreken en muzikant Dinand Woesthoff geeft een optreden. De herdenking Indisch Monument in Den Haag kun je 15 augustus volgen via de livestream van het AD hierboven. Terugkijken: Speciale herdenking van MH17-ramp bij Nationaal Monument Bekijk deze video » Video: Indisch monument beklad door actiegroep Aliansi Merah Putih Bekijk deze video »
Live :
Kijk LIVE: Herdenking capitulatie Japan met koning Willem-Alexander en premier Rutte

Kijk hier de persoonlijke speech van premier Mark Rutte over zijn vader in een jappenkamp.

Premier Mark Rutte en koning Willem-Alexander zijn vandaag aanwezig bij de nationale herdenking van de capitulatie van Japan. Deze herdenking was georganiseerd bij het Indisch Monument in Den Haag. Met de capitulatie van Japan kwam precies 75 jaar geleden een einde aan de Tweede Wereldoorlog.

Dinand Woesthoff treedt op
De Stichting Nationale Herdenking 15 Augustus 1945 organiseert elk jaar een herdenking voor alle slachtoffers van de Japanse bezetting van Nederlands-Indië. Koning Willem-Alexander is hierbij aanwezig om de eerste krans te leggen. Premier Mark Rutte zal de Herdenkingsrede uitspreken en muzikant Dinand Woesthoff geeft een optreden.

De herdenking Indisch Monument in Den Haag kun je 15 augustus volgen via de livestream van het AD hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Kijk LIVE: Herdenking capitulatie Japan met koning Willem-Alexander en premier Rutte of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen