Zien: Japanse premier Shinzo Abe herdenkt slachtoffers Tweede Wereldoorlog in tempel

Zien: Japanse premier Shinzo Abe herdenkt slachtoffers Tweede Wereldoorlog in tempel

De Japanse premier Shinzo Abe heeft slachtoffers herdacht die tijdens de Tweede Wereldoorlog om het leven zijn gekomen. Hij heeft een ritueel offer gestuurd naar de Yasukuni-tempel, waar de Japanse oorlogsdoden worden geëerd. Het is vandaag precies 75 jaar geleden dat Japan zich overgaf in de Tweede Wereldoorlog. In Nederland vindt 15 augustus een herdenking plaats bij het Indisch Monument in Den Haag.

Bekijk de herdenking van de Japanse premier Shinzo Abe in de video van het AD hieronder.

Zien: Japanse premier <em>Shinzo Abe</em> herdenkt slachtoffers Tweede Wereldoorlog in tempel De Japanse premier Shinzo Abe heeft slachtoffers herdacht die tijdens de Tweede Wereldoorlog om het leven zijn gekomen. Hij heeft een ritueel offer gestuurd naar de Yasukuni-tempel, waar de Japanse oorlogsdoden worden geëerd. Het is vandaag precies 75 jaar geleden dat Japan zich overgaf in de Tweede Wereldoorlog. In Nederland vindt 15 augustus een herdenking plaats bij het Indisch Monument in Den Haag. Bekijk de herdenking van de Japanse premier Shinzo Abe in de video van het AD hieronder. Op1: Thea Meulders over Jappenkamp in Nederlands-Indië (video) Bekijk deze video » Kijk LIVE: Herdenking capitulatie Japan met koning Willem-Alexander en premier Rutte Bekijk deze video »
Nieuws :
Zien: Japanse premier Shinzo Abe herdenkt slachtoffers Tweede Wereldoorlog in tempel


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Japanse premier Shinzo Abe herdenkt slachtoffers Tweede Wereldoorlog in tempel of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV