Carola Schouten 16 augustus in Zomergasten: ‘Naast inhoud ook een grote glimlach’

Carola Schouten 16 augustus in Zomergasten: ‘Naast inhoud ook een grote glimlach’

Carola Schouten is zondag aan bij Zomergasten en de minister van Landbouw blikt alvast vooruit op de uitzending. “Ik weet dat ik heel vaak inhoudelijk reageer en heel inhoudelijk ben. En het is de uitdaging voor mezelf om een keer die andere kant ook te laten zien”, vertelt Schouten. “Dat het niet alleen om de inhoud of de zwaarmoedigheid gaat, maar dat er ook een hele grote glimlach op je gezicht kan verschijnen.”

Bekijk de vooruitblik van Carola Schouten op Zomergasten in de video hieronder.

VPRO Zomergasten is zondag om 20.15 uur te zien op NPO 2. Je kunt de beste fragmenten en elke aflevering van Zomergasten terugkijken bij Gids.tv.

Carola Schouten 16 augustus in <em>Zomergasten</em>: ‘Naast inhoud ook een grote glimlach’ Carola Schouten is zondag aan bij Zomergasten en de minister van Landbouw blikt alvast vooruit op de uitzending. “Ik weet dat ik heel vaak inhoudelijk reageer en heel inhoudelijk ben. En het is de uitdaging voor mezelf om een keer die andere kant ook te laten zien”, vertelt Schouten. “Dat het niet alleen om de inhoud of de zwaarmoedigheid gaat, maar dat er ook een hele grote glimlach op je gezicht kan verschijnen.” Bekijk de vooruitblik van Carola Schouten op Zomergasten in de video hieronder. VPRO Zomergasten is zondag om 20.15 uur te zien op NPO 2. Je kunt de beste fragmenten en elke aflevering van Zomergasten terugkijken bij Gids.tv. Zomergasten met Jaap Goudsmit gemist? Bekijk de samenvatting Bekijk deze video » Viroloog Jaap Goudsmit: ''Er moet een beter beleid komen voor kwetsbare mensen'' (video) Bekijk deze video »
Talkshow :
Carola Schouten 16 augustus in Zomergasten: ‘Naast inhoud ook een grote glimlach’

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Carola Schouten 16 augustus in Zomergasten: ‘Naast inhoud ook een grote glimlach’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen