Samenvatting vrije training 3 Formule 1 GP Spanje: Max Verstappen derde

Samenvatting vrije training 3 Formule 1 GP Spanje: Max Verstappen derde

Lees hier het volledige tijdschema voor de GP van Spanje.

Max Verstappen is vandaag derde geworden in de derde vrije training voor de Formule 1 Grand Prix van Spanje. In de eerste en tweede training eindigde Verstappen ook al op de derde plaats. Lewis Hamilton kwam als eerste over de finish. Zijn Mercedes-teamgenoot Valtteri Bottas wist de tweede plek te bemachtigen.

Bekijk de samenvatting van de derde vrije training in Spanje hieronder.

De Formule 1 GP van Spanje is zondag 16 augustus om 15.10 uur live te zien op Ziggo Sport, Ziggo Sport Select en RTL Duitsland. Bekijk hier alles van de Formule 1.

Samenvatting vrije training 3 Formule 1 GP Spanje: <em>Max Verstappen</em> derde Lees hier het volledige tijdschema voor de GP van Spanje. Max Verstappen is vandaag derde geworden in de derde vrije training voor de Formule 1 Grand Prix van Spanje. In de eerste en tweede training eindigde Verstappen ook al op de derde plaats. Lewis Hamilton kwam als eerste over de finish. Zijn Mercedes-teamgenoot Valtteri Bottas wist de tweede plek te bemachtigen. Bekijk de samenvatting van de derde vrije training in Spanje hieronder. De Formule 1 GP van Spanje is zondag 16 augustus om 15.10 uur live te zien op Ziggo Sport, Ziggo Sport Select en RTL Duitsland. Bekijk hier alles van de Formule 1. Samenvatting vrije training 1 GP van Spanje Bekijk deze video » Samenvatting tweede vrije training GP van Spanje Bekijk deze video »
Formule 1 :
Samenvatting vrije training 3 Formule 1 GP Spanje: Max Verstappen derde

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Samenvatting vrije training 3 Formule 1 GP Spanje: Max Verstappen derde of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen