Mark Rutte bij Indië Herdenking: bekijk zijn speech over vader in jappenkamp

Mark Rutte bij Indië Herdenking: bekijk zijn speech over vader in jappenkamp

Premier Mark Rutte was zaterdag aanwezig bij de Nationale Indië Herdenking. Niet alleen om een krans te leggen, Rutte gaf ook een persoonlijke speech.

Vader Rutte was krijgsgevangene
In de toespraak sprak Rutte onder meer over de ervaringen van zijn eigen vader, die als krijgsgevangene in een jappenkamp heeft gezeten. De herdenking werd gehouden bij het Indisch Monument in Den Haag. Hierbij werd de capitulatie van Japan herdacht, hiermee kwam precies 75 jaar geleden een einde aan de Tweede Wereldoorlog voor het hele Nederlandse koninkrijk.

Bekijk een deel van de speech van Mark Rutte bij de Nationale Indië Herdenking in de video van het AD hieronder.

Mark Rutte bij <em>Indië Herdenking</em>: bekijk zijn speech over vader in jappenkamp Premier Mark Rutte was zaterdag aanwezig bij de Nationale Indië Herdenking. Niet alleen om een krans te leggen, Rutte gaf ook een persoonlijke speech. Vader Rutte was krijgsgevangeneIn de toespraak sprak Rutte onder meer over de ervaringen van zijn eigen vader, die als krijgsgevangene in een jappenkamp heeft gezeten. De herdenking werd gehouden bij het Indisch Monument in Den Haag. Hierbij werd de capitulatie van Japan herdacht, hiermee kwam precies 75 jaar geleden een einde aan de Tweede Wereldoorlog voor het hele Nederlandse koninkrijk. Bekijk een deel van de speech van Mark Rutte bij de Nationale Indië Herdenking in de video van het AD hieronder. Kijk LIVE: Herdenking capitulatie Japan met koning Willem-Alexander en premier Rutte Bekijk deze video » Zien: Japanse premier Shinzo Abe herdenkt slachtoffers Tweede Wereldoorlog in tempel Bekijk deze video »
Nieuws :
Mark Rutte bij Indië Herdenking: bekijk zijn speech over vader in jappenkamp

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Mark Rutte bij Indië Herdenking: bekijk zijn speech over vader in jappenkamp of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen