Silver zingt Kon Ik Maar Even Bij Je Zijn in finale We Want More: bekijk voorproefje

Silver zingt Kon Ik Maar Even Bij Je Zijn in finale We Want More: bekijk voorproefje

Silver staat zondag in de grote finale van de zangwedstrijd We Want More. Jurylid Ali B. wil graag weten of de kleine zanger zichzelf voor de eindstrijd heeft uitgedaagd.

Silver gaat uitdaging aan in We Want More
En dat heeft Silver naar eigen zeggen zeker. Silver heeft besloten om Kon Ik Maar Even Bij Je Zijn van Gordon te zingen… Bekijk alvast een voorproefje van Silver met Kon Ik Maar Even Bij Je Zijn in de video hieronder.

De finale van We Want More wordt zondagavond 16 augustus om 20.30 uur uitgezonden bij SBS6. Je kunt de beste fragmenten en de hele uitzending van We Want More terugkijken bij Gids.tv.

Silver zingt <em>Kon Ik Maar Even Bij Je Zijn</em> in finale <em>We Want More</em>: bekijk voorproefje Silver staat zondag in de grote finale van de zangwedstrijd We Want More. Jurylid Ali B. wil graag weten of de kleine zanger zichzelf voor de eindstrijd heeft uitgedaagd. Silver gaat uitdaging aan in We Want MoreEn dat heeft Silver naar eigen zeggen zeker. Silver heeft besloten om Kon Ik Maar Even Bij Je Zijn van Gordon te zingen… Bekijk alvast een voorproefje van Silver met Kon Ik Maar Even Bij Je Zijn in de video hieronder. De finale van We Want More wordt zondagavond 16 augustus om 20.30 uur uitgezonden bij SBS6. Je kunt de beste fragmenten en de hele uitzending van We Want More terugkijken bij Gids.tv. We Want More: Silver en André Hazes zingen samen Zij Gelooft In Mij Bekijk deze video » We Want More: Silver zingt 'Samen Zijn' (eerste halve finale) Bekijk deze video »
TV :
Silver zingt Kon Ik Maar Even Bij Je Zijn in finale We Want More: bekijk voorproefje


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Silver zingt Kon Ik Maar Even Bij Je Zijn in finale We Want More: bekijk voorproefje of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV