Hilarisch: Bram Krikke ‘aangereden’ door de Van Rossems: ‘Flikker op, zak!’

Hilarisch: Bram Krikke ‘aangereden’ door de Van Rossems: ‘Flikker op, zak!’

Bram Krikke heeft weer een humoristische video gedeeld op social media. Hierin is te zien dat de presentator wordt aangereden voor de broers Vincent en Maarten van Rossem. “Klerenlijer! Flikker op, zak! Dit moet wel de meest miserabele autorit zijn die ik ooit in mijn leven gemaakt heb”, aldus Van Rossem. “Ik ga nooit meer fietsen”, laat Krikke weten, die voor dit fragment echte beelden uit het reisprogramma van de broers heeft gebruikt.

Bekijk de hilarische video van Bram Krikke met de aanrijding hieronder.

Hilarisch: Bram Krikke ‘aangereden’ door de Van Rossems: ‘Flikker op, zak!’ Bram Krikke heeft weer een humoristische video gedeeld op social media. Hierin is te zien dat de presentator wordt aangereden voor de broers Vincent en Maarten van Rossem. “Klerenlijer! Flikker op, zak! Dit moet wel de meest miserabele autorit zijn die ik ooit in mijn leven gemaakt heb”, aldus Van Rossem. “Ik ga nooit meer fietsen”, laat Krikke weten, die voor dit fragment echte beelden uit het reisprogramma van de broers heeft gebruikt. Bekijk de hilarische video van Bram Krikke met de aanrijding hieronder. Hilarisch: Bram Krikke en Kees van der Spek doen een bijzonder dansje (video) Bekijk deze video » Bram Krikke en Tom van der Weerd zijn baas voor een dag bij dierenpark Bekijk deze video »
Humor :
Hilarisch: Bram Krikke ‘aangereden’ door de Van Rossems: ‘Flikker op, zak!’

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Hilarisch: Bram Krikke ‘aangereden’ door de Van Rossems: ‘Flikker op, zak!’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen