We Want More: Boaz krijgt nog een wijze les van oma voor de finale

We Want More: Boaz krijgt nog een wijze les van oma voor de finale

Boaz heeft voor zijn finaleoptreden in We Want More alles uit de kast getrokken en ook zijn familie meegenomen voor de nodige steun. En zijn oma heeft nog een wijze les voordat Boaz zijn stemgeluid laat horen. “Geniet van deze avond, hij komt maar een keer in je leven.”

Bekijk het fragment van We Want More hieronder.

De finale van We Want More wordt zondagavond 16 augustus om 20.30 uur uitgezonden bij SBS6. Je kunt de beste fragmenten en de hele uitzending van We Want More terugkijken bij Gids.tv.

<em>We Want More</em>: Boaz krijgt nog een wijze les van oma voor de finale Boaz heeft voor zijn finaleoptreden in We Want More alles uit de kast getrokken en ook zijn familie meegenomen voor de nodige steun. En zijn oma heeft nog een wijze les voordat Boaz zijn stemgeluid laat horen. “Geniet van deze avond, hij komt maar een keer in je leven.” Bekijk het fragment van We Want More hieronder. De finale van We Want More wordt zondagavond 16 augustus om 20.30 uur uitgezonden bij SBS6. Je kunt de beste fragmenten en de hele uitzending van We Want More terugkijken bij Gids.tv. Finale We Want More is zondag te zien bij SBS6: bekijk de aankondiging Bekijk deze video » Silver zingt Kon Ik Maar Even Bij Je Zijn in finale We Want More: bekijk voorproefje Bekijk deze video »
TV :
We Want More: Boaz krijgt nog een wijze les van oma voor de finale

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op We Want More: Boaz krijgt nog een wijze les van oma voor de finale of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen