Lol in We Want More: Lange vriend van Melanie steekt boven coronaschot uit

Lol in We Want More: Lange vriend van Melanie steekt boven coronaschot uit

In We Want More zijn de nodige veiligheidsmaatregelen getroffen omtrent het coronavirus. Maar op de lengte van de vriend van zangeres Melanie was niet helemaal gerekend, want deze boomlange jongen steekt gewoon boven het coronaschot uit, wat zorgt voor hilariteit in de studio.

Bekijk het fragment van We Want More hieronder.

De finale van We Want More wordt zondagavond 16 augustus om 20.30 uur uitgezonden bij SBS6. Je kunt de beste fragmenten en de hele uitzending van We Want More terugkijken bij Gids.tv.

Lol in <em>We Want More</em>: Lange vriend van Melanie steekt boven coronaschot uit In We Want More zijn de nodige veiligheidsmaatregelen getroffen omtrent het coronavirus. Maar op de lengte van de vriend van zangeres Melanie was niet helemaal gerekend, want deze boomlange jongen steekt gewoon boven het coronaschot uit, wat zorgt voor hilariteit in de studio. Bekijk het fragment van We Want More hieronder. De finale van We Want More wordt zondagavond 16 augustus om 20.30 uur uitgezonden bij SBS6. Je kunt de beste fragmenten en de hele uitzending van We Want More terugkijken bij Gids.tv. Silver zingt Kon Ik Maar Even Bij Je Zijn in finale We Want More: bekijk voorproefje Bekijk deze video » We Want More: Boaz krijgt nog een wijze les van oma voor de finale Bekijk deze video »
TV :
Lol in We Want More: Lange vriend van Melanie steekt boven coronaschot uit

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Lol in We Want More: Lange vriend van Melanie steekt boven coronaschot uit of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen