Kijktip: Box 21, vanavond op NPO 3

Kijktip: Box 21, vanavond op NPO 3

Vanaf vanavond is de Zweedse thrillerserie Box 21 drie zaterdagen lang te zien, om 20.25 uur op NPO 3. De spannende tv-serie gaat over Lidia, een jonge serveerster uit Roemenië.

Het eerste deel
Als Lidia's nieuwe vriendje haar meeneemt naar Zweden, dwingt hij haar te werken in de prostitutie. In een ander deel van Stockholm verwacht politieagent Ewert Grens zijn eerste kindje met zijn partner Anni. Als hij crimineel Jochum Lang tegenkomt, wordt zijn leven overhoop gegooid en kruist het pad van Lidia dat van Ewert.

Bekijk alvast de eerste beelden van de Engelstalige trailer in de video hieronder.

Box 21 is vanaf zaterdag 15 augustus elke zaterdag om 20.25 uur te zien op NPO 3. Lees hier waar je Box 21 nog meer kunt kijken.

Kijktip: <em>Box 21</em>, vanavond op NPO 3 Vanaf vanavond is de Zweedse thrillerserie Box 21 drie zaterdagen lang te zien, om 20.25 uur op NPO 3. De spannende tv-serie gaat over Lidia, een jonge serveerster uit Roemenië. Het eerste deelAls Lidia's nieuwe vriendje haar meeneemt naar Zweden, dwingt hij haar te werken in de prostitutie. In een ander deel van Stockholm verwacht politieagent Ewert Grens zijn eerste kindje met zijn partner Anni. Als hij crimineel Jochum Lang tegenkomt, wordt zijn leven overhoop gegooid en kruist het pad van Lidia dat van Ewert. Bekijk alvast de eerste beelden van de Engelstalige trailer in de video hieronder. Box 21 is vanaf zaterdag 15 augustus elke zaterdag om 20.25 uur te zien op NPO 3. Lees hier waar je Box 21 nog meer kunt kijken. Zweedse serie Young Wallander binnenkort op Netflix, bekijk de eerste beelden Bekijk deze video » Young Wallander vanaf 3 september te zien bij Netflix: bekijk de trailer Bekijk deze video »
Entertainment :
Kijktip: Box 21, vanavond op NPO 3

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Kijktip: Box 21, vanavond op NPO 3 of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen