Video: politie arresteert 18 mensen in Utrechtse wijk Kanaleneiland

Video: politie arresteert 18 mensen in Utrechtse wijk Kanaleneiland

Op de hoogte blijven van het laatste tv-nieuws? Volg @Gids.tv op Instagram.

De politie heeft in de Utrechtse wijk Kanaleneiland achttien mensen opgepakt die betrokken waren bij onrust in de wijk, meldt Hart van Nederland. Zij maakten deel uit van een grotere groep die vrijdagavond bij winkelcentrum Rijnbaan Kanaleneiland aan het rellen was.

Bekijk de beelden in de video van Hart van Nederland hieronder.

Video: politie arresteert 18 mensen in <em>Utrechtse wijk Kanaleneiland</em> Op de hoogte blijven van het laatste tv-nieuws? Volg @Gids.tv op Instagram. De politie heeft in de Utrechtse wijk Kanaleneiland achttien mensen opgepakt die betrokken waren bij onrust in de wijk, meldt Hart van Nederland. Zij maakten deel uit van een grotere groep die vrijdagavond bij winkelcentrum Rijnbaan Kanaleneiland aan het rellen was. Bekijk de beelden in de video van Hart van Nederland hieronder. Video: Derde nacht rellen in Schilderswijk Den Haag met tientallen arrestaties Bekijk deze video » Ook rellen in Kanaleneiland (Utrecht): bekijk de heftige beelden Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: politie arresteert 18 mensen in Utrechtse wijk Kanaleneiland

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: politie arresteert 18 mensen in Utrechtse wijk Kanaleneiland of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen