Zien: optredens bij demonstratie van Viruswaarheid

Zien: optredens bij demonstratie van Viruswaarheid

Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook.

Zo'n veertig betogers liepen zaterdagochtend een mars van het Kurhaus naar het Malieveld, meldt het Algemeen Dagblad. Daar ging de demonstratie van start en waren er verschillende optredens. Rond 14.15 uur waren er naar schatting al rond de 2.000 demonstranten op de plek, aldus calamiteitenwebsite Regio15.

Bekijk de beelden van Viruswaarheid in de video van het Algemeen Dagblad hieronder.

Zien: optredens bij demonstratie van <em>Viruswaarheid</em> Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook. Zo'n veertig betogers liepen zaterdagochtend een mars van het Kurhaus naar het Malieveld, meldt het Algemeen Dagblad. Daar ging de demonstratie van start en waren er verschillende optredens. Rond 14.15 uur waren er naar schatting al rond de 2.000 demonstranten op de plek, aldus calamiteitenwebsite Regio15. Bekijk de beelden van Viruswaarheid in de video van het Algemeen Dagblad hieronder. Willem Engel van VirusWaanzin strijdt verder tegen coronamaatregelen (video) Bekijk deze video » Video: Gemoedelijke demonstratie van VirusWaanzin Bekijk deze video »
Nieuws :
Zien: optredens bij demonstratie van Viruswaarheid

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: optredens bij demonstratie van Viruswaarheid of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen