Video: André van Duin mist zijn grote liefde Martin nog altijd

Video: André van Duin mist zijn grote liefde Martin nog altijd

Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook.

Komende woensdag, 19 augustus, is de tiende editie van Nederland Staat Op Tegen Kanker. André van Duin presenteert het voorprogramma van de thema-avond, dat André Staat Op gaat heten.

Het verlies van Martin
Van Duin heeft zelf een moeilijke periode achter de rug: hij verloor namelijk zijn man Martin aan kanker. Bekijk het openhartige gesprek over rouw in de video van RTL Boulevard hieronder.

RTL Boulevard gemist? Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Video: <em>André van Duin</em> mist zijn grote liefde Martin nog altijd Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook. Komende woensdag, 19 augustus, is de tiende editie van Nederland Staat Op Tegen Kanker. André van Duin presenteert het voorprogramma van de thema-avond, dat André Staat Op gaat heten. Het verlies van MartinVan Duin heeft zelf een moeilijke periode achter de rug: hij verloor namelijk zijn man Martin aan kanker. Bekijk het openhartige gesprek over rouw in de video van RTL Boulevard hieronder. RTL Boulevard gemist? Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Zien: Ontroerend interview met André van Duin in De Wereld Draait Door Bekijk deze video » DWDD: André van Duin zingt La Bohème Bekijk deze video »
Entertainment :
Video: André van Duin mist zijn grote liefde Martin nog altijd

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: André van Duin mist zijn grote liefde Martin nog altijd of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen