ZIEN: Vreselijke val Remco Evenepoel in Ronde van Lombardije

ZIEN: Vreselijke val Remco Evenepoel in Ronde van Lombardije

Het filmpje hieronder bevat schokkende beelden. Kijk het filmpje dus op eigen risico.

ZIEN: Vreselijke val <em>Remco Evenepoel</em> in Ronde van Lombardije Het filmpje hieronder bevat schokkende beelden. Kijk het filmpje dus op eigen risico. Remco Evenepoel is zaterdagmiddag hard gevallen in de Ronde van Lombardije. Hij stortte het ravijn in toen hij zijn evenwicht niet meer kon houden. De 20-jarige Belg botste bij het uitdraaien van een bocht op een muurtje van een brug. Hij lag enige tijd in het ravijn, waarna hij door reddingswerkers op een brancard naar boven is gedragen. Hij zou bij bewustzijn zijn, maar zwaargewond. Bekijk de crash van Evenepoel (op eigen risico) hierboven. Video: Remco Evenepoel weer bij bewustzijn na heftige val Bekijk deze video » Zien: Remco Evenepoel wint Ronde van Algarve Bekijk deze video »
Wielrennen :
ZIEN: Vreselijke val Remco Evenepoel in Ronde van Lombardije

Remco Evenepoel is zaterdagmiddag hard gevallen in de Ronde van Lombardije. Hij stortte het ravijn in toen hij zijn evenwicht niet meer kon houden.

De 20-jarige Belg botste bij het uitdraaien van een bocht op een muurtje van een brug. Hij lag enige tijd in het ravijn, waarna hij door reddingswerkers op een brancard naar boven is gedragen. Hij zou bij bewustzijn zijn, maar zwaargewond.

Bekijk de crash van Evenepoel (op eigen risico) hierboven.
Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen