Samenvatting Ronde van Lombardije 2020

Samenvatting Ronde van Lombardije 2020

De Ronde van Lombardije is zaterdagmiddag verreden en gewonnen door Jakob Fuglsang. De kopman van Astana kwam uiteindelijk solo over de finish. Bekijk de hoogte- en dieptepunten in de video hieronder.

Samenvatting <em>Ronde van Lombardije</em> 2020 De Ronde van Lombardije is zaterdagmiddag verreden en gewonnen door Jakob Fuglsang. De kopman van Astana kwam uiteindelijk solo over de finish. Bekijk de hoogte- en dieptepunten in de video hieronder. Valpartij(en)De koers werd zaterdag wel flink ontsierd door een aantal heftige valpartijen. Zo ging het Belgische talent Remco Evenepoel het ravijn in toen hij over de brugrand kukelde. Later in de koers werd de Duits kampioen omvergereden door een auto. ZIEN: Vreselijke val Remco Evenepoel in Ronde van Lombardije Bekijk deze video » Bizar: Auto komt parcours Ronde van Lombardije oprijden en neemt renner mee Bekijk deze video » Bekijk de samenvatting van de Ronde van Lombardije hierboven. Bekijk ook Video: Remco Evenepoel weer bij bewustzijn na heftige val Bekijk deze video » Zien: Jakob Fuglsang wint Ronde van Lombardije 2020 Bekijk deze video »
Wielrennen :
Samenvatting Ronde van Lombardije 2020

Valpartij(en)
De koers werd zaterdag wel flink ontsierd door een aantal heftige valpartijen. Zo ging het Belgische talent Remco Evenepoel het ravijn in toen hij over de brugrand kukelde. Later in de koers werd de Duits kampioen omvergereden door een auto.

Bekijk de samenvatting van de Ronde van Lombardije hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Samenvatting Ronde van Lombardije 2020 of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV