Ronald Snijders: Groot Succes 2 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Ronald Snijders: Groot Succes 2 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Ronald Snijders: Groot Succes 2 gemist? Bekijk hier de hele uitzending Cabaretvoorstelling van Ronald Snijders, vol onverwachte taalgrappen, nieuwe woorden en niet te plaatsen gedachtekronkels. PersconferentieDeze voorstelling begint met een persconferentie vanuit Nieuwspoort die de komst van de nieuwe show aankondigt. Snijders speelt live in het theater alvast enkele voorproefjes uit dat programma, dat echter 'nog helemaal gemaakt moet worden'. Zo heeft hij nog maar één liedje. VooruitkijkenVeel grappen, nieuwe woorden en niet te plaatsen gedachtekronkels komen voorbij in een programma over vooruitkijken, de mensen bezighouden, in het moment willen zitten en van niets iets maken door het oprekken van de taal en het bakken van lucht. Ronald Snijders leest Jip en Janneke voor in ambtenarentaal Bekijk deze video » Op1: Absurdist Ronald Snijders vermaakt zich tijdens lockdown met nieuws Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.

Cabaretvoorstelling van Ronald Snijders, vol onverwachte taalgrappen, nieuwe woorden en niet te plaatsen gedachtekronkels.

Persconferentie
Deze voorstelling begint met een persconferentie vanuit Nieuwspoort die de komst van de nieuwe show aankondigt. Snijders speelt live in het theater alvast enkele voorproefjes uit dat programma, dat echter 'nog helemaal gemaakt moet worden'. Zo heeft hij nog maar één liedje.

Vooruitkijken
Veel grappen, nieuwe woorden en niet te plaatsen gedachtekronkels komen voorbij in een programma over vooruitkijken, de mensen bezighouden, in het moment willen zitten en van niets iets maken door het oprekken van de taal en het bakken van lucht.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Ronald Snijders: Groot Succes 2 gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen