Doe alsof je thuis bent aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Doe alsof je thuis bent aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Doe alsof je thuis bent aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending De komende twee weken zendt NPO 3 elke werkdag het nieuwe programma 'Doe alsof je thuis bent' uit, waarin verschillende gezinnen vier dagen op vakantie gaan in het huis van een ander. WisselenDe gezinnen wisselen met elkaar van woning om zo te ervaren hoe het is om vakantie te vieren in eigen land. Ze zullen ook elkaars regels, gewoontes en dagelijkse klusjes overnemen. Na vier dagen vakantie te vieren in het huis van het andere gezin blikken de kandidaten terug op hun belevenissen. BoshutDat er in Nederland veel te beleven is, blijkt uit de plekken waar de gezinnen terechtkomen. Zo verblijft de Hillegomse familie in de eerste aflevering een week in een boshut, die niet is aangesloten op water of elektriciteit. Groeten uit Holland: jonge vakantiegangers drinken veel, afstand is lastig (video) Bekijk deze video » Erica Terpstra gaat toch op reis: "We gaan naar Peru, Rusland en Nepal" Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.

De komende twee weken zendt NPO 3 elke werkdag het nieuwe programma 'Doe alsof je thuis bent' uit, waarin verschillende gezinnen vier dagen op vakantie gaan in het huis van een ander.

Wisselen
De gezinnen wisselen met elkaar van woning om zo te ervaren hoe het is om vakantie te vieren in eigen land. Ze zullen ook elkaars regels, gewoontes en dagelijkse klusjes overnemen. Na vier dagen vakantie te vieren in het huis van het andere gezin blikken de kandidaten terug op hun belevenissen.

Boshut
Dat er in Nederland veel te beleven is, blijkt uit de plekken waar de gezinnen terechtkomen. Zo verblijft de Hillegomse familie in de eerste aflevering een week in een boshut, die niet is aangesloten op water of elektriciteit.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Doe alsof je thuis bent
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Doe alsof je thuis bent aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen