Video: Yolanthe Cabau opnieuw de bruid

Video: Yolanthe Cabau opnieuw de bruid

Menig showbizhart maakte een sprongetje toen gefluisterd werd dat Yolanthe Cabau opnieuw gespot was in een bruidsjurk. Zou ze een nieuwe lover hebben? Zou het toch weer goed zijn gekomen met Wesley Sneijder? Niets van dat alles is waar, zo bleek.

Speelfilm
Yolanthe is momenteel namelijk druk bezig met de opnames voor de nieuwe Nederlandse speelfilm Just Say Yes. Voor de rol die ze daarin speelt mocht ze zich opnieuw in een trouwjapon hijsen. Dat deed ze vol overgave, zoals te zien is op onderstaande beelden die de brunette op Instagram plaatste.

Video: <em>Yolanthe Cabau</em> opnieuw de bruid Menig showbizhart maakte een sprongetje toen gefluisterd werd dat Yolanthe Cabau opnieuw gespot was in een bruidsjurk. Zou ze een nieuwe lover hebben? Zou het toch weer goed zijn gekomen met Wesley Sneijder? Niets van dat alles is waar, zo bleek. SpeelfilmYolanthe is momenteel namelijk druk bezig met de opnames voor de nieuwe Nederlandse speelfilm Just Say Yes. Voor de rol die ze daarin speelt mocht ze zich opnieuw in een trouwjapon hijsen. Dat deed ze vol overgave, zoals te zien is op onderstaande beelden die de brunette op Instagram plaatste. Bekijk ook Yolanthe Cabau sprakeloos: "Wow, ik kan niet eens meer praten" (video) Bekijk deze video »
Show :
Video: Yolanthe Cabau opnieuw de bruid


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: Yolanthe Cabau opnieuw de bruid of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier