Mark Rutte reageert op rellen Utrecht en Den Haag: "Het is losgeslagen tuig" (video)

Mark Rutte reageert op rellen Utrecht en Den Haag: "Het is losgeslagen tuig" (video)

De afgelopen dagen zijn op diverse plekken in Nederland rellen uitgebroken, meestal veroorzaakt door onhandelbare jongeren. Wat vindt Mark Rutte daarvan? "Het is verschrikkelijk. Het is losgeslagen tuig, waarvan de ouders niet ingrijpen."

Ouders
Aan de politie ligt het in ieder geval niet, zo stelt de minister-president: "Als je ziet wat zij daar doen onder moeilijke omstandigheden, totaal respect." Hij snapt vooral niet waarom ouders niet ingrijpen: "Ik vraag me af wat ze aan het doen zijn, dat ze dit toelaten." Bekijk het interview, van RTL-verslaggever Roel Schreinemachers, hieronder.

<em>Mark Rutte</em> reageert op rellen Utrecht en Den Haag: &quot;Het is losgeslagen tuig&quot; (video) De afgelopen dagen zijn op diverse plekken in Nederland rellen uitgebroken, meestal veroorzaakt door onhandelbare jongeren. Wat vindt Mark Rutte daarvan? "Het is verschrikkelijk. Het is losgeslagen tuig, waarvan de ouders niet ingrijpen." OudersAan de politie ligt het in ieder geval niet, zo stelt de minister-president: "Als je ziet wat zij daar doen onder moeilijke omstandigheden, totaal respect." Hij snapt vooral niet waarom ouders niet ingrijpen: "Ik vraag me af wat ze aan het doen zijn, dat ze dit toelaten." Bekijk het interview, van RTL-verslaggever Roel Schreinemachers, hieronder. Bekijk ook Ook rellen in Kanaleneiland (Utrecht): bekijk de heftige beelden Bekijk deze video »
Nieuws :
Mark Rutte reageert op rellen Utrecht en Den Haag: "Het is losgeslagen tuig" (video)

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV