Voor Hetzelfde Geld seizoen 2 aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Voor Hetzelfde Geld seizoen 2 aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Voor Hetzelfde Geld seizoen 2 aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending Natasja Froger is terug met een nieuw seizoen van Voor Hetzelfde Geld, waarin ze mensen begeleidt die het verlaten van de stad serieus overwegen, maar voor wie de stap nog net even te groot is. De afleveringen zijn elke maandag om 20:30 uur op RTL 4. WoonwensenMet de krapte op de huizenmarkt en de heroverweging van de woonwensen, lonkt een woning buiten de Randstad meer dan ooit. En zijn de lockdown en de anderhalvemeter-maatschappij een extra factor geworden in de afweging: is een tuin nu juist niet wenselijk? Of een groter huis, met wat meer ruimte of een aparte werkkamer? PenthouseIn de eerste aflevering zie je Henk en Theo. Zij wonen met hun hondjes Coco en Boogy in hun Diemense penthouse. Ze missen een tuin en willen meer ruimte voor hun gasten én excentrieke hobby's. Zelfs voor het budget van 750.000 euro is dat niet te vinden in Diemen. Natasja neemt de mannen geblinddoekt mee naar drie bijzondere woningen. Tweede seizoen Voor Hetzelfde Geld vanaf 17 augustus op RTL 4, bekijk de promo Bekijk deze video »
Uitzending :
Voor Hetzelfde Geld seizoen 2 aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Natasja Froger is terug met een nieuw seizoen van Voor Hetzelfde Geld, waarin ze mensen begeleidt die het verlaten van de stad serieus overwegen, maar voor wie de stap nog net even te groot is. De afleveringen zijn elke maandag om 20:30 uur op RTL 4.

Woonwensen
Met de krapte op de huizenmarkt en de heroverweging van de woonwensen, lonkt een woning buiten de Randstad meer dan ooit. En zijn de lockdown en de anderhalvemeter-maatschappij een extra factor geworden in de afweging: is een tuin nu juist niet wenselijk? Of een groter huis, met wat meer ruimte of een aparte werkkamer?

Penthouse
In de eerste aflevering zie je Henk en Theo. Zij wonen met hun hondjes Coco en Boogy in hun Diemense penthouse. Ze missen een tuin en willen meer ruimte voor hun gasten én excentrieke hobby's. Zelfs voor het budget van 750.000 euro is dat niet te vinden in Diemen. Natasja neemt de mannen geblinddoekt mee naar drie bijzondere woningen.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Voor hetzelfde geld
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Voor Hetzelfde Geld seizoen 2 aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen