De Windsors over prins Charles en prinses Diana gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De Windsors over prins Charles en prinses Diana gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De Windsors over prins Charles en prinses Diana gemist? Bekijk hier de hele uitzending In de vijfde aflevering van de documentaire De Windsors, met als titel 'De prinses, de prins en de pers' gaat het over de extreme media-aandacht voor de relatie van prins Charles en prinses Diana. Dit zet het al fragiele huwelijk nog eens extra onder druk. ScheurenHet huwelijk tussen de prins en prinses van Wales begint scheuren te vertonen en koningin Elizabeth belandt in een van de moeilijkste fasen van haar lange ambtsperiode. OngeëvenaardDe enorme media-aandacht voor prinses Diana en het ontrafelende huwelijk van haar en Charles is ongeëvenaard en zal het geheel enorm onder druk zetten. Charles & Di - The Truth Behind Their Wedding: bekijk de eerste beelden Bekijk deze video »
Uitzending :
De Windsors over prins Charles en prinses Diana gemist? Bekijk hier de hele uitzending

In de vijfde aflevering van de documentaire De Windsors, met als titel 'De prinses, de prins en de pers' gaat het over de extreme media-aandacht voor de relatie van prins Charles en prinses Diana. Dit zet het al fragiele huwelijk nog eens extra onder druk.

Scheuren
Het huwelijk tussen de prins en prinses van Wales begint scheuren te vertonen en koningin Elizabeth belandt in een van de moeilijkste fasen van haar lange ambtsperiode.

Ongeëvenaard
De enorme media-aandacht voor prinses Diana en het ontrafelende huwelijk van haar en Charles is ongeëvenaard en zal het geheel enorm onder druk zetten.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op De Windsors over prins Charles en prinses Diana gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier