Special André staat op gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Special André staat op gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Special André staat op gemist? Bekijk hier de hele uitzending Voorprogramma van Nederland staat op tegen kanker, waarin André van Duin de mooiste momenten uit tien jaar 'Nederland staat op tegen kanker' laat zien. De liveshow begint aansluitend, om 20:55 uur op NPO 1. ZiekteVan Duin koppelt verleden, heden en toekomst van de kankerbestrijding aan elkaar in een indrukwekkend verhaal. Hij verloor zijn man Martin Elferink begin dit jaar aan kanker en weet dus als geen ander wat de gevolgen van deze ziekte kunnen zijn. Mooi document"Ik heb zelf de afgelopen jaren ook meermalen meegewerkt aan het programma, soms als typetje, soms gewoon als mezelf. Het belooft een mooi document te worden", vertelt Van Duin in een bericht van omroep AVROTROS. André van Duin vertelt over zware periode na het overlijden van zijn man Bekijk deze video » André van Duin staat tegen kanker: "Een verschrikkelijk jaar" (video) Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.

Voorprogramma van Nederland staat op tegen kanker, waarin André van Duin de mooiste momenten uit tien jaar 'Nederland staat op tegen kanker' laat zien. De liveshow begint aansluitend, om 20:55 uur op NPO 1.

Ziekte
Van Duin koppelt verleden, heden en toekomst van de kankerbestrijding aan elkaar in een indrukwekkend verhaal. Hij verloor zijn man Martin Elferink begin dit jaar aan kanker en weet dus als geen ander wat de gevolgen van deze ziekte kunnen zijn.

Mooi document
"Ik heb zelf de afgelopen jaren ook meermalen meegewerkt aan het programma, soms als typetje, soms gewoon als mezelf. Het belooft een mooi document te worden", vertelt Van Duin in een bericht van omroep AVROTROS.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Special André staat op gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen