KLEM seizoen 3 vanaf 24 september te zien bij NPO 1: bekijk de eerste beelden

KLEM seizoen 3 vanaf 24 september te zien bij NPO 1: bekijk de eerste beelden

Er zit een gloednieuw seizoen aan te komen van de spannende serie KLEM. En je kunt alvast van een voorproefje genieten, de eerste beelden zijn nu vrijgegeven.

Laatste seizoen voor Barry Atsma, Georgina Verbaan en Jacob Derwig
Ook in het nieuwe seizoen zijn oudgedienden Barry Atsma, Georgina Verbaan en Jacob Derwig te zien. Er is ook een keerzijde aan het nieuws van het nieuwe seizoen, deze derde reeks is namelijk ook de laatste. De serie KLEM draait om de keurige weduwnaar Hugo die verstrikt raakt in het leven van de beruchte crimineel Marius en zijn vrouw Kitty, omdat hun dochters hartsvriendinnen zijn.

Seizoen 3 van KLEM is vanaf donderdag 24 september wekelijks rond 21.40 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van KLEM terugkijken bij Gids.tv.

<em>KLEM</em> seizoen 3 vanaf 24 september te zien bij NPO 1: bekijk de eerste beelden Er zit een gloednieuw seizoen aan te komen van de spannende serie KLEM. En je kunt alvast van een voorproefje genieten, de eerste beelden zijn nu vrijgegeven. Laatste seizoen voor Barry Atsma, Georgina Verbaan en Jacob DerwigOok in het nieuwe seizoen zijn oudgedienden Barry Atsma, Georgina Verbaan en Jacob Derwig te zien. Er is ook een keerzijde aan het nieuws van het nieuwe seizoen, deze derde reeks is namelijk ook de laatste. De serie KLEM draait om de keurige weduwnaar Hugo die verstrikt raakt in het leven van de beruchte crimineel Marius en zijn vrouw Kitty, omdat hun dochters hartsvriendinnen zijn. Seizoen 3 van KLEM is vanaf donderdag 24 september wekelijks rond 21.40 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van KLEM terugkijken bij Gids.tv. Zien: Barry Atsma neergestoken op filmset: "Per ongeluk echt in mijn been" Bekijk deze video » RTL Boulevard: Barry Atsma over zijn intieme filmscènes in Duitsland Bekijk deze video »
Serie :
KLEM seizoen 3 vanaf 24 september te zien bij NPO 1: bekijk de eerste beelden


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op KLEM seizoen 3 vanaf 24 september te zien bij NPO 1: bekijk de eerste beelden of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier