Deelnemer Ik weet er alles van! maakt enorme blunder: is discuswerpen wintersport?

Deelnemer Ik weet er alles van! maakt enorme blunder: is discuswerpen wintersport?

Hilarische beelden uit de populaire kennisquiz Ik weet er alles van. Ruben Nicolai legt een kandidaat het vuur aan de schenen met een aantal afbeeldingen van Olympische wintersporten. Wanneer we een foto zien van biatlon, denkt de deelnemer dat het om discuswerpen gaat. Heel veel verder kun je niet van het juist antwoord af zitten, en Nicolai gelooft zijn oren niet.

Bekijk de beelden uit Ik weet er alles van hieronder.

Ik weet er alles van is elke maandag tot en met donderdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Ik weet er alles van terugkijken bij Gids.tv.

Deelnemer <em>Ik weet er alles van!</em> maakt enorme blunder: is discuswerpen wintersport? Hilarische beelden uit de populaire kennisquiz Ik weet er alles van. Ruben Nicolai legt een kandidaat het vuur aan de schenen met een aantal afbeeldingen van Olympische wintersporten. Wanneer we een foto zien van biatlon, denkt de deelnemer dat het om discuswerpen gaat. Heel veel verder kun je niet van het juist antwoord af zitten, en Nicolai gelooft zijn oren niet. Bekijk de beelden uit Ik weet er alles van hieronder. Ik weet er alles van is elke maandag tot en met donderdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Ik weet er alles van terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Zien: Ik weet er alles van! maakt VIP-versie met BN'ers Bekijk deze video » Ik Weet Er Alles Van VIPS: Iedereen weet antwoord op vraag over Duitse dildo-act Bekijk deze video »
TV :
Deelnemer Ik weet er alles van! maakt enorme blunder: is discuswerpen wintersport?


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Deelnemer Ik weet er alles van! maakt enorme blunder: is discuswerpen wintersport? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV