Monica Geuze blundert in De slimste mens en denkt dat Hongkong in VS ligt

Monica Geuze blundert in De slimste mens en denkt dat Hongkong in VS ligt

Ook vlogger/influencer Monica Geuze mag dit seizoen meedoen aan De slimste mens, maar dat blijkt toch lastiger dan gedacht. Wanneer Philip Freriks vraagt in welke West-Amerikaanse stad de Space Needle (een toren) staat. Het antwoord van Geuze? "Hongkong." Helaas ligt die stad in Azië.

Bekijk het fragment uit De slimste mens hieronder. Je kunt elke aflevering van De slimste mens terugkijken bij Gids.tv.

Monica Geuze blundert in <em>De slimste mens</em> en denkt dat Hongkong in VS ligt Ook vlogger/influencer Monica Geuze mag dit seizoen meedoen aan De slimste mens, maar dat blijkt toch lastiger dan gedacht. Wanneer Philip Freriks vraagt in welke West-Amerikaanse stad de Space Needle (een toren) staat. Het antwoord van Geuze? "Hongkong." Helaas ligt die stad in Azië. Bekijk het fragment uit De slimste mens hieronder. Je kunt elke aflevering van De slimste mens terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Shownieuws: Monica Geuze doet mee aan nieuw seizoen De Slimste Mens Bekijk deze video » Video: Monica Geuze deelt haatreacties vanwege deelname De Slimste Mens Bekijk deze video »
TV :
Monica Geuze blundert in De slimste mens en denkt dat Hongkong in VS ligt


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Monica Geuze blundert in De slimste mens en denkt dat Hongkong in VS ligt of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV