ZIEN: Pieter Omtzigt wordt geïntimideerd door demonstranten

ZIEN: Pieter Omtzigt wordt geïntimideerd door demonstranten

Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook.

Een handjevol betogers, die eerder vandaag demonstreerden tegen de coronamaatregelen in het centrum van Den Haag, zijn donderdagavond blijven hangen op en rond het Binnenhof.

ZIEN: <em>Pieter Omtzigt</em> wordt geïntimideerd door demonstranten Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook. Een handjevol betogers, die eerder vandaag demonstreerden tegen de coronamaatregelen in het centrum van Den Haag, zijn donderdagavond blijven hangen op en rond het Binnenhof. IntimidatieHet bleef niet alleen bij leuzen als ‘satanisten’ of ‘deepstate’. Sommige demonstranten gingen bewust dicht om politici heen staan, of raakten CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt zelfs aan. Wie goed luistert kan op het einde ook een doodsbedreiging horen. Meer bizarre beeldenMinister van Economische Zaken Eric Wiebes werd tevens uitgejouwd. Daarnaast stond één van de demonstranten te plassen op het Binnenhof. Omtzigt en andere kamerleden hebben vooralsnog niet gereageerd op de confrontatie met de betogers. Bekijk meer beelden in de video hieronder. Zien: Claudia achtervolgde Pieter Omtzigt: ''Zo heb ik het niet ervaren'' Bekijk deze video » Zien: demonstranten tegen coronaregels keihard aangepakt door politie Den Haag Bekijk deze video »
Entertainment :
ZIEN: Pieter Omtzigt wordt geïntimideerd door demonstranten

Intimidatie
Het bleef niet alleen bij leuzen als ‘satanisten’ of ‘deepstate’. Sommige demonstranten gingen bewust dicht om politici heen staan, of raakten CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt zelfs aan. Wie goed luistert kan op het einde ook een doodsbedreiging horen.

Meer bizarre beelden
Minister van Economische Zaken Eric Wiebes werd tevens uitgejouwd. Daarnaast stond één van de demonstranten te plassen op het Binnenhof. Omtzigt en andere kamerleden hebben vooralsnog niet gereageerd op de confrontatie met de betogers.

Bekijk meer beelden in de video hieronder.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op ZIEN: Pieter Omtzigt wordt geïntimideerd door demonstranten of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier