ZIEN: Nieuwe realityserie Familie Gillis: massa is kassa op SBS6

ZIEN: Nieuwe realityserie Familie Gillis: massa is kassa op SBS6

Vanaf vrijdag 21 augustus zendt SBS6 de gloednieuwe realityserie Familie Gillis: massa is kassa uit. Het zou maar zo kunnen dat de excentrieke familie Gillis, die een fortuin verdiende met hun vakantieparken, uitgroeit tot de nieuwe Meilandjes.

Familie Gillis: massa is kassa gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv of op KIJK.nl.

Selfmade
In Familie Gillis: massa is kassa krijgen we een kijkje in het leven van Peter Gillis en zijn familie. Peter is een selfmade miljonair, die dankzij zijn vakantieparken veel geld verdiende. Samen met zijn personeel (onder wie zijn drie kinderen) is Peter zeven dagen per week aan het werk.

De nieuwe realityserie Familie Gillis: massa is kassa is vanaf vrijdag 21 augustus wekelijks om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van Familie Gillis: massa is kassa terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

ZIEN: Nieuwe realityserie <em>Familie Gillis: massa is kassa</em> op SBS6 Vanaf vrijdag 21 augustus zendt SBS6 de gloednieuwe realityserie Familie Gillis: massa is kassa uit. Het zou maar zo kunnen dat de excentrieke familie Gillis, die een fortuin verdiende met hun vakantieparken, uitgroeit tot de nieuwe Meilandjes. Familie Gillis: massa is kassa gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv of op KIJK.nl. SelfmadeIn Familie Gillis: massa is kassa krijgen we een kijkje in het leven van Peter Gillis en zijn familie. Peter is een selfmade miljonair, die dankzij zijn vakantieparken veel geld verdiende. Samen met zijn personeel (onder wie zijn drie kinderen) is Peter zeven dagen per week aan het werk. De nieuwe realityserie Familie Gillis: massa is kassa is vanaf vrijdag 21 augustus wekelijks om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van Familie Gillis: massa is kassa terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Familie Gillis: massa is kassa vanaf 21 augustus op SBS6: bekijk de eerste beelden Bekijk deze video » Video: Meilandjes roepen op om op Televizier-Ring te stemmen Bekijk deze video »
Entertainment :
ZIEN: Nieuwe realityserie Familie Gillis: massa is kassa op SBS6Praat mee
Geef hieronder je commentaar op ZIEN: Nieuwe realityserie Familie Gillis: massa is kassa op SBS6 of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier