Zien: kermisexploitanten boos op lokale politiek

Zien: kermisexploitanten boos op lokale politiek

Hieronder zie je een fragment van donderdag 20 augustus. Je kunt hier ook de hele Op1-uitzending van 20 augustus terugkijken.

In Midden- en West-Brabant zijn kermissen tot nader orde verboden. Vanwege de toename van het aantal besmettingen zou het onverantwoord zijn om deze door te laten gaan. Veel kermisexploitanten zijn woedend en hielden vandaag een demonstratie bij het stadhuis in Tilburg.

Bekijk het verhaal van kermisexploitanten Maurice Janvier en Ida Oostenenk in de video hieronder.

Zien: kermisexploitanten boos op lokale politiek Hieronder zie je een fragment van donderdag 20 augustus. Je kunt hier ook de hele Op1-uitzending van 20 augustus terugkijken. In Midden- en West-Brabant zijn kermissen tot nader orde verboden. Vanwege de toename van het aantal besmettingen zou het onverantwoord zijn om deze door te laten gaan. Veel kermisexploitanten zijn woedend en hielden vandaag een demonstratie bij het stadhuis in Tilburg. Bekijk het verhaal van kermisexploitanten Maurice Janvier en Ida Oostenenk in de video hieronder. Op1 is elke dag rond 22.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Video: Kermisattracties voor Harry's deur in Tilburg vanwege 1,5 meter afstand Bekijk deze video » Roze Maandag in Tilburg escaleert: "De Gestapo komt de kermis slopen" (video) Bekijk deze video »
Talkshow :
Zien: kermisexploitanten boos op lokale politiek

Op1 is elke dag rond 22.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV