Ajax onthult standbeeld van Johan Cruijff bij ArenA: bekijk de beelden

Ajax onthult standbeeld van Johan Cruijff bij ArenA: bekijk de beelden

Ajax is sinds vandaag een standbeeld rijker. Het voetbalstadion is al vernoemd naar Johan Cruijff, en er is nu ook een beeld van deze legende geplaatst.

Ook unieke rondleiding door Johan Cruijff ArenA
Viggo Waas en Peter Heerschop gaven eerst een uitgebreide rondleiding door het Ajax-stadion de Johan Cruijff ArenA. Daarna was de onthulling van het bijzondere kunstwerk, waar een aantal bekende (oud-)voetballers bij was. Zo gaf Frank Rijkaard een speech bij de onthulling van het beeld van Cruijff.

Bekijk de onthulling van het standbeeld van Johan Cruijff na 27 minuten in de video hieronder.

Ajax onthult standbeeld van <em>Johan Cruijff</em> bij ArenA: bekijk de beelden Ajax is sinds vandaag een standbeeld rijker. Het voetbalstadion is al vernoemd naar Johan Cruijff, en er is nu ook een beeld van deze legende geplaatst. Ook unieke rondleiding door Johan Cruijff ArenAViggo Waas en Peter Heerschop gaven eerst een uitgebreide rondleiding door het Ajax-stadion de Johan Cruijff ArenA. Daarna was de onthulling van het bijzondere kunstwerk, waar een aantal bekende (oud-)voetballers bij was. Zo gaf Frank Rijkaard een speech bij de onthulling van het beeld van Cruijff. Bekijk de onthulling van het standbeeld van Johan Cruijff na 27 minuten in de video hieronder. Ronald Koeman grapt over Suárez naar Ajax sturen: ‘Als ik je daar blij mee maak’ (video) Bekijk deze video » Kijk LIVE: Unieke tour Johan Cruijff ArenA met Peter Heerschop en Viggo Waas Bekijk deze video »
Voetbal :
Ajax onthult standbeeld van Johan Cruijff bij ArenA: bekijk de beelden


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Ajax onthult standbeeld van Johan Cruijff bij ArenA: bekijk de beelden of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV