Kijktip: Groeten van Gerri, vanavond op SBS6

Kijktip: Groeten van Gerri, vanavond op SBS6

Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook.

We leven inmiddels al zo'n half jaar in een compleet andere wereld dan we gewend waren. Sinds de uitbraak van het coronavirus is het leven van mensen over de hele wereld drastisch veranderd, en dat is te zien in de tv-première van Groeten van Gerri.

Het verhaal
Terwijl heel Nederland thuis zit vanwege het coronavirus, gaat de 45-jarige scheikundeleraar Gerri van Vlokhoven viraal in zijn niet-zo-witte ondergoed. Nog nooit was Gerri zo beschaamd, maar ook nog nooit zo populair. Bekijk alvast de trailer met acteur Frank Lammers in de video hieronder.

Groeten van Gerri (2020) wordt beoordeeld met een 6,4 op IMDb en is op zaterdag 22 augustus om 20.30 uur te zien op SBS6.

Kijktip: <em>Groeten van Gerri</em>, vanavond op SBS6 Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook. We leven inmiddels al zo'n half jaar in een compleet andere wereld dan we gewend waren. Sinds de uitbraak van het coronavirus is het leven van mensen over de hele wereld drastisch veranderd, en dat is te zien in de tv-première van Groeten van Gerri. Het verhaalTerwijl heel Nederland thuis zit vanwege het coronavirus, gaat de 45-jarige scheikundeleraar Gerri van Vlokhoven viraal in zijn niet-zo-witte ondergoed. Nog nooit was Gerri zo beschaamd, maar ook nog nooit zo populair. Bekijk alvast de trailer met acteur Frank Lammers in de video hieronder. Groeten van Gerri (2020) wordt beoordeeld met een 6,4 op IMDb en is op zaterdag 22 augustus om 20.30 uur te zien op SBS6. Zien: Undercover-cast in film over drugskoning Ferry Bouman Bekijk deze video »
Film :
Kijktip: Groeten van Gerri, vanavond op SBS6

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV