Zien: Frank Lammers over zijn lockdownfilm: Groeten van Gerri

Zien: Frank Lammers over zijn lockdownfilm: Groeten van Gerri

Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook.

We leven inmiddels al zo'n half jaar in een compleet andere wereld dan we gewend waren. Sinds de uitbraak van het coronavirus is het leven van mensen over de hele wereld drastisch veranderd, en dat is te zien in de tv-première van Groeten van Gerri.

Bekijk hier de trailer

Het verhaal
Terwijl heel Nederland thuis zit vanwege het coronavirus, gaat de 45-jarige scheikundeleraar Gerri van Vlokhoven viraal in zijn niet-zo-witte ondergoed. Nog nooit was Gerri zo beschaamd, maar ook nog nooit zo populair. Bekijk het hele verhaal van acteur Frank Lammers in de video van Op1 hieronder.

Groeten van Gerri (2020) wordt beoordeeld met een 6,4 op IMDb en is op zaterdag 22 augustus om 20.30 uur te zien op SBS6.

Zien: <em>Frank Lammers</em> over zijn lockdownfilm: <em>Groeten van Gerri</em> Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook. We leven inmiddels al zo'n half jaar in een compleet andere wereld dan we gewend waren. Sinds de uitbraak van het coronavirus is het leven van mensen over de hele wereld drastisch veranderd, en dat is te zien in de tv-première van Groeten van Gerri. Bekijk hier de trailer Groeten van Gerri met Frank Lammers nu te zien op Netflix, bekijk de trailer Bekijk deze video » Het verhaalTerwijl heel Nederland thuis zit vanwege het coronavirus, gaat de 45-jarige scheikundeleraar Gerri van Vlokhoven viraal in zijn niet-zo-witte ondergoed. Nog nooit was Gerri zo beschaamd, maar ook nog nooit zo populair. Bekijk het hele verhaal van acteur Frank Lammers in de video van Op1 hieronder. Groeten van Gerri (2020) wordt beoordeeld met een 6,4 op IMDb en is op zaterdag 22 augustus om 20.30 uur te zien op SBS6.
Talkshow :
Zien: Frank Lammers over zijn lockdownfilm: Groeten van Gerri

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV