Video: Familie Gillis te gast bij Op1 om te praten over de nieuwe SBS-realityserie

Video: Familie Gillis te gast bij Op1 om te praten over de nieuwe SBS-realityserie

Familie Gillis: massa is kassa gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv of op KIJK.nl.

Vanaf vrijdag 21 augustus zendt SBS6 de gloednieuwe realityserie Familie Gillis: massa is kassa uit. Het zou maar zo kunnen dat de excentrieke familie Gillis, die een fortuin verdiende met hun vakantieparken, uitgroeit tot de nieuwe Meilandjes.

Bekijk het hele gesprek met de familie in de talkshow Op1 hieronder.

De nieuwe realityserie Familie Gillis: massa is kassa is vanaf vrijdag 21 augustus wekelijks om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van Familie Gillis: massa is kassa terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Video: <em>Familie Gillis</em> te gast bij <em>Op1</em> om te praten over de nieuwe SBS-realityserie Familie Gillis: massa is kassa gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv of op KIJK.nl. Vanaf vrijdag 21 augustus zendt SBS6 de gloednieuwe realityserie Familie Gillis: massa is kassa uit. Het zou maar zo kunnen dat de excentrieke familie Gillis, die een fortuin verdiende met hun vakantieparken, uitgroeit tot de nieuwe Meilandjes. Bekijk het hele gesprek met de familie in de talkshow Op1 hieronder. De nieuwe realityserie Familie Gillis: massa is kassa is vanaf vrijdag 21 augustus wekelijks om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van Familie Gillis: massa is kassa terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Familie Gillis: Massa Is Kassa: Peter Gillis had vroeger geen geld voor warm eten Bekijk deze video » Familie Gillis: Massa Is Kassa: ‘Ik zit liever in Nicol dan in mijn zondagse broek’ Bekijk deze video »
Talkshow :
Video: Familie Gillis te gast bij Op1 om te praten over de nieuwe SBS-realityserieJouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: Familie Gillis te gast bij Op1 om te praten over de nieuwe SBS-realityserie of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier