Kijktip: Herman den Blijker en Annemarie van Gaal helpen horeca in coronatijd

Kijktip: Herman den Blijker en Annemarie van Gaal helpen horeca in coronatijd

Herman den Blijker en Annemarie van Gaal helpen horeca-ondernemers in zwaar weer in hun nieuwe programma Crisis in de Tent: "Het is hoog tijd om de horeca een hart onder de riem te steken, want ze hebben het hard nodig. De horeca heeft nog nooit in zo zwaar weer verkeerd als nu. Maandenlang zijn ze al dicht en geen gast in de zaak"

Kijktip: <em>Herman den Blijker</em> en Annemarie van Gaal helpen horeca in coronatijd Herman den Blijker en Annemarie van Gaal helpen horeca-ondernemers in zwaar weer in hun nieuwe programma Crisis in de Tent: "Het is hoog tijd om de horeca een hart onder de riem te steken, want ze hebben het hard nodig. De horeca heeft nog nooit in zo zwaar weer verkeerd als nu. Maandenlang zijn ze al dicht en geen gast in de zaak" Bekijk de video over het programma hierboven. Crisis in de tent is vanaf dinsdag 25 augustus wekelijks om 21.30 uur te zien op SBS 6. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van Crisis in de tent terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Herman den Blijker over heropening restaurant: "Ik ben bang, het is raar" Bekijk deze video » Shownieuws: Herman den Blijker boos vanwege gestolen opnames Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Bekijk de video over het programma hierboven. Crisis in de tent is vanaf dinsdag 25 augustus wekelijks om 21.30 uur te zien op SBS 6. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van Crisis in de tent terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Kijktip: Herman den Blijker en Annemarie van Gaal helpen horeca in coronatijd of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier