Heemskerkse ijsclub verslagen na brutale inbraak: '20.000 euro schade is veel geld' (video)

Heemskerkse ijsclub verslagen na brutale inbraak: '20.000 euro schade is veel geld' (video)

Jos Niesten van ijsclub Kees Jongert in Heemskerk vertelt aan Hart van Nederland over de inbraak. De dieven hebben alles van waarde meegenomen en zijn zeer geraffineerd te werk gegaan. ''De lichten zijn zwartgespoten en er is geboord in de deuren.'' Er is zo'n 20.000 euro aan schade.

Bekijk hieronder het fragment uit Hart van Nederland.

Heemskerkse ijsclub verslagen na brutale inbraak: '20.000 euro schade is veel geld' (video) Jos Niesten van ijsclub Kees Jongert in Heemskerk vertelt aan Hart van Nederland over de inbraak. De dieven hebben alles van waarde meegenomen en zijn zeer geraffineerd te werk gegaan. ''De lichten zijn zwartgespoten en er is geboord in de deuren.'' Er is zo'n 20.000 euro aan schade. Bekijk hieronder het fragment uit Hart van Nederland. Bekijk ook Zien: E-steps, eenwielers en skateboards door de straten van Den Haag 'Minister moet ze goedkeuren' (video) Bekijk deze video » Coronamaatregelen: Grootste deel van de Nederlanders zou buren niet aanspreken (video) Bekijk deze video » Carnaval 2021 zonder grote evenementen: 'Ons carnavalshart bloedt' (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Heemskerkse ijsclub verslagen na brutale inbraak: '20.000 euro schade is veel geld' (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV