Geschrokken reacties op overlijden PvdA-politicus Jack de Vlieger (video)

Geschrokken reacties op overlijden PvdA-politicus Jack de Vlieger (video)

Op de hoogte blijven van het laatste tv-nieuws? Volg @Gids.tv op Instagram.

Het lichaam van de lokale PvdA-fractievoorzitter Jack de Vlieger werd zaterdag gevonden in de garage van zijn huis in Sint-Michielsgestel. Buurtbewoners zeggen dat het om een gezinsdrama zou gaan. De dood van hun buurman komt als een schok en volkomen onverwacht, vertellen ze aan Hart van Nederland.

Bekijk de hele reportage van Hart van Nederland in Sint-Michielsgestel in de video hieronder.

Geschrokken reacties op overlijden PvdA-politicus <em>Jack de Vlieger</em> (video) Op de hoogte blijven van het laatste tv-nieuws? Volg @Gids.tv op Instagram. Het lichaam van de lokale PvdA-fractievoorzitter Jack de Vlieger werd zaterdag gevonden in de garage van zijn huis in Sint-Michielsgestel. Buurtbewoners zeggen dat het om een gezinsdrama zou gaan. De dood van hun buurman komt als een schok en volkomen onverwacht, vertellen ze aan Hart van Nederland. Bekijk de hele reportage van Hart van Nederland in Sint-Michielsgestel in de video hieronder. Video: erepenning voor Hindrik na heldhaftige reddingsactie Bekijk deze video » Dode gevonden in huis Sint-Michielsgestel, mogelijk woning van PVDA-politicus (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Geschrokken reacties op overlijden PvdA-politicus Jack de Vlieger (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV