Zien: Mathieu van der Poel wint NK Wielrennen 2020 in Drenthe

Zien: Mathieu van der Poel wint NK Wielrennen 2020 in Drenthe

Mathieu van der Poel is zondagmiddag de Nederlands kampioen wielrennen geworden. De torenhoog favoriet van het NK maakte het waar door met een ruime afstand kampioen te worden.

Zien: Mathieu van der Poel wint <em>NK Wielrennen</em> 2020 in Drenthe Mathieu van der Poel is zondagmiddag de Nederlands kampioen wielrennen geworden. De torenhoog favoriet van het NK maakte het waar door met een ruime afstand kampioen te worden. Nils Eekhoff is namens team Sunweb tweede geworden. Het brons is voor Timo Roosen, die als eerste binnenkomt voor Jumbo-Visma, die als team enigzins teleurstelde. Bekijk de laatste meters van Mathieu van der Poel hierboven. Bekijk ook Zien: Anna van der Breggen wint NK Wielrennen 2020 (vrouwen) Bekijk deze video »

Nils Eekhoff is namens team Sunweb tweede geworden. Het brons is voor Timo Roosen, die als eerste binnenkomt voor Jumbo-Visma, die als team enigzins teleurstelde.

Bekijk de laatste meters van Mathieu van der Poel hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Mathieu van der Poel wint NK Wielrennen 2020 in Drenthe of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier