Stefan Pop respecteert politie: "Sylvie Meis zou het geen 10 minuten volhouden" (video)

Stefan Pop respecteert politie: "Sylvie Meis zou het geen 10 minuten volhouden" (video)

Er was de afgelopen week veel te doen om de relschoppers en betogers in Den Haag, die kwamen demonstreren tegen de coronamaatregelen. Spijkers met koppen-columnist Stefan Pop neemt het ook op voor de politie en heeft groot respect voor ze, want: "Sylvie Meis zou het geen tien minuten volhouden."

<em>Stefan Pop</em> respecteert politie: &quot;<em>Sylvie Meis</em> zou het geen 10 minuten volhouden&quot; (video) Er was de afgelopen week veel te doen om de relschoppers en betogers in Den Haag, die kwamen demonstreren tegen de coronamaatregelen. Spijkers met koppen-columnist Stefan Pop neemt het ook op voor de politie en heeft groot respect voor ze, want: "Sylvie Meis zou het geen tien minuten volhouden." Camera'sDe reden? Agenten zijn volgens Pop de meest gefilmde beroepsgroep van de laatste maanden. Iedereen, van anti-coronademonstranten tot boze boeren, pakt direct de telefoon om het onrecht dat ze wordt aangedaan te filmen. Hierdoor verschijnen er elke dag wel filmpjes op social media met agenten in de hoofdrol - niets vergeleken met de paparazzi. Vervolgens komt de Sylvie Meis-quote om de hoek. Bekijk de column van Stefan Pop bij Spijkers met koppen hierboven. Bekijk ook Zien: onrust op het Binnenhof in Den Haag, betogers vallen politie aan Bekijk deze video » Jinek gemist? Rick Nieman woest op betogers: "Blijf met je poten van agenten af!" Bekijk deze video »
Nieuws :
Stefan Pop respecteert politie: "Sylvie Meis zou het geen 10 minuten volhouden" (video)

Camera's
De reden? Agenten zijn volgens Pop de meest gefilmde beroepsgroep van de laatste maanden. Iedereen, van anti-coronademonstranten tot boze boeren, pakt direct de telefoon om het onrecht dat ze wordt aangedaan te filmen. Hierdoor verschijnen er elke dag wel filmpjes op social media met agenten in de hoofdrol - niets vergeleken met de paparazzi. Vervolgens komt de Sylvie Meis-quote om de hoek.

Bekijk de column van Stefan Pop bij Spijkers met koppen hierboven.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Stefan Pop respecteert politie: "Sylvie Meis zou het geen 10 minuten volhouden" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen