Binnenkijken in de winkel van Van onschatbare waarde-expert Arnold Wegh (video)

Binnenkijken in de winkel van Van onschatbare waarde-expert Arnold Wegh (video)

Van onschatbare waarde keert vanaf woensdag 26 augustus weer terug op NPO 1 voor een nieuw seizoen. Eén van de experts, Arnold Wegh, neemt je mee naar zijn eigen antiekloods van 11.000 vierkante meter, waar objecten staan met een prijs tussen de 20 en 200.000 euro. Ook vertelt hij bijzondere verhalen achter antieke spullen.

Bekijk de beelden hieronder.

Het nieuwe seizoen van Van onschatbare waarde is vanaf woensdag 26 augustus wekelijks om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Van onschatbare waarde terugkijken bij Gids.tv.

Binnenkijken in de winkel van <em>Van onschatbare waarde</em>-expert Arnold Wegh (video) Van onschatbare waarde keert vanaf woensdag 26 augustus weer terug op NPO 1 voor een nieuw seizoen. Eén van de experts, Arnold Wegh, neemt je mee naar zijn eigen antiekloods van 11.000 vierkante meter, waar objecten staan met een prijs tussen de 20 en 200.000 euro. Ook vertelt hij bijzondere verhalen achter antieke spullen. Bekijk de beelden hieronder. Het nieuwe seizoen van Van onschatbare waarde is vanaf woensdag 26 augustus wekelijks om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Van onschatbare waarde terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Tussen Kunst En Kitsch: Geërfd schilderij blijkt echte Mondriaan te zijn Bekijk deze video » Tussen kunst en kitsch: echte Rembrandt wordt getaxeerd op 30.000 euro Bekijk deze video »
TV :
Binnenkijken in de winkel van Van onschatbare waarde-expert Arnold Wegh (video)Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Binnenkijken in de winkel van Van onschatbare waarde-expert Arnold Wegh (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen