Zomergasten gemist? Ilja Leonard Pfeijffer vertelt wat hij fascinerend vindt aan Geng Yanbo

Zomergasten gemist? Ilja Leonard Pfeijffer vertelt wat hij fascinerend vindt aan Geng Yanbo

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Zomergasten op zondag 23 augustus. Je kunt hier ook de hele Zomergasten-uitzending met Ilja Pfeijffer terugkijken.

Ilja Leonard Pfeijffer laat een fragment van de documentaire The Chinese Mayor zien om te praten over toerisme en cultuur, de belangrijkste thema’s in zijn boek Grand Hotel Europa. Ilja vertelt waarom hij Geng Yanbo zo fascinerend vindt.

Bekijk het korte fragment in de video van VPRO Zomergasten hieronder.

<em>Zomergasten</em> gemist? <em>Ilja Leonard Pfeijffer</em> vertelt wat hij fascinerend vindt aan <em>Geng Yanbo</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Zomergasten op zondag 23 augustus. Je kunt hier ook de hele Zomergasten-uitzending met Ilja Pfeijffer terugkijken. Ilja Leonard Pfeijffer laat een fragment van de documentaire The Chinese Mayor zien om te praten over toerisme en cultuur, de belangrijkste thema’s in zijn boek Grand Hotel Europa. Ilja vertelt waarom hij Geng Yanbo zo fascinerend vindt. Bekijk het korte fragment in de video van VPRO Zomergasten hieronder. Zomergasten gemist? Je kunt de aflevering en de mooiste fragmenten van Zomergasten terugkijken bij Gids.tv. Zomergasten met Jaap Goudsmit gemist? Bekijk de samenvatting Bekijk deze video » Zomergasten met Carola Schouten: bekijk de samenvatting Bekijk deze video »
TV :
Zomergasten gemist? Ilja Leonard Pfeijffer vertelt wat hij fascinerend vindt aan Geng Yanbo

Zomergasten gemist? Je kunt de aflevering en de mooiste fragmenten van Zomergasten terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zomergasten gemist? Ilja Leonard Pfeijffer vertelt wat hij fascinerend vindt aan Geng Yanbo of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier