Kijk LIVE naar etappe 1 van Tour de France 2020

Kijk LIVE naar etappe 1 van Tour de France 2020

De eerste etappe is inmiddels afgelopen. Bekijk hier de tweede etappe live.

De eerste etappe van de Tour de France start in Nice en finisht in Nice. De etappe begint om 14.00 uur en de winnaar is rond 18.00 uur bekend. Je kunt de eerste etappe kijken op deze livestream via Gids.tv.

Lees hier waar je de eerste etappe live op tv kunt kijken.

De openingsetappe van de koers start in Nice. Het is de tweede keer in de geschiedenis dat deze stad een Grand Depart organiseert. Over 156 kilometer fietsen de renners in drie lussen weer terug naar de startplaats. In de etappe zitten twee klimmetjes van de derde categorie (ca. 5%) en een klein stukje van de Col d' Aspermont.

De eerste etappe van de Tour de France 2020 is op zaterdag 29 augustus te zien op NPO 1, Eurosport 1 en België Eén (Sporza). Je kunt de etappe ook live volgen via de livestream hierboven.

Kijk LIVE naar etappe 1 van <em>Tour de France</em> 2020 De eerste etappe is inmiddels afgelopen. Bekijk hier de tweede etappe live. De eerste etappe van de Tour de France start in Nice en finisht in Nice. De etappe begint om 14.00 uur en de winnaar is rond 18.00 uur bekend. Je kunt de eerste etappe kijken op deze livestream via Gids.tv. Lees hier waar je de eerste etappe live op tv kunt kijken. De openingsetappe van de koers start in Nice. Het is de tweede keer in de geschiedenis dat deze stad een Grand Depart organiseert. Over 156 kilometer fietsen de renners in drie lussen weer terug naar de startplaats. In de etappe zitten twee klimmetjes van de derde categorie (ca. 5%) en een klein stukje van de Col d' Aspermont. De eerste etappe van de Tour de France 2020 is op zaterdag 29 augustus te zien op NPO 1, Eurosport 1 en België Eén (Sporza). Je kunt de etappe ook live volgen via de livestream hierboven.
Live :
Kijk LIVE naar etappe 1 van Tour de France 2020
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Kijk LIVE naar etappe 1 van Tour de France 2020 of klik hier als je dit een leuke video vindt:



Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen