Kijk LIVE naar etappe 2 van Tour de France 2020

Kijk LIVE naar etappe 2 van Tour de France 2020

Kijk hierboven zondag vanaf 13.00 uur LIVE naar de tweede etappe van de Tour de France 2020.

De tweede etappe van de Tour de France start in Nice en finisht in Nice. De etappe begint om 13.00 uur en de winnaar is rond 18.00 uur bekend. Je kunt de eerste etappe kijken op deze livestream via Gids.tv.

Lees hier waar je de tweede etappe live op tv kunt kijken.

Alhoewel de etappe van zaterdag precies dezelfde start- en finishplaats had, is de etappe van zondag wel een stuk moeilijker voor de renners. Na 63 kilometer komen de renners de eerste top al tegen: eentje van de eerste categorie. Vervolgens volgt nog een top van de eerste én eentje van de tweede categorie. Helemaal op het einde volgt nog een venijnige knik in het parcours.

De eerste etappe van de Tour de France 2020 is op zaterdag 29 augustus te zien op NPO 1, Eurosport 1 en België Eén (Sporza). Je kunt de etappe ook live volgen via de livestream hierboven.

Kijk LIVE naar etappe 2 van <em>Tour de France</em> 2020 Kijk hierboven zondag vanaf 13.00 uur LIVE naar de tweede etappe van de Tour de France 2020. De tweede etappe van de Tour de France start in Nice en finisht in Nice. De etappe begint om 13.00 uur en de winnaar is rond 18.00 uur bekend. Je kunt de eerste etappe kijken op deze livestream via Gids.tv. Lees hier waar je de tweede etappe live op tv kunt kijken. Alhoewel de etappe van zaterdag precies dezelfde start- en finishplaats had, is de etappe van zondag wel een stuk moeilijker voor de renners. Na 63 kilometer komen de renners de eerste top al tegen: eentje van de eerste categorie. Vervolgens volgt nog een top van de eerste én eentje van de tweede categorie. Helemaal op het einde volgt nog een venijnige knik in het parcours. De eerste etappe van de Tour de France 2020 is op zaterdag 29 augustus te zien op NPO 1, Eurosport 1 en België Eén (Sporza). Je kunt de etappe ook live volgen via de livestream hierboven.
Live :
Kijk LIVE naar etappe 2 van Tour de France 2020
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Kijk LIVE naar etappe 2 van Tour de France 2020 of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen