Storm Francis raast over Nederland: bekijk hevige wind bij kust Callantsoog

Storm Francis raast over Nederland: bekijk hevige wind bij kust Callantsoog

De storm Francis raast momenteel over Nederland. In verschillende delen van het land komen al meldingen binnen van schade die deze sterke wind veroorzaakt.

Harde wind op het strand
Onder meer in Callantsoog is behoorlijk te merken dat Francis een bezoek brengt aan ons land. Zo kun je in beelden van het dorp dat in Noord-Holland aan de kust ligt zien dat het op het strand al behoorlijk hard waait.

Bekijk beelden van Hart Van Nederland van de storm in de video hieronder. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.

<em>Storm Francis</em> raast over Nederland: bekijk hevige wind bij kust Callantsoog De storm Francis raast momenteel over Nederland. In verschillende delen van het land komen al meldingen binnen van schade die deze sterke wind veroorzaakt. Harde wind op het strandOnder meer in Callantsoog is behoorlijk te merken dat Francis een bezoek brengt aan ons land. Zo kun je in beelden van het dorp dat in Noord-Holland aan de kust ligt zien dat het op het strand al behoorlijk hard waait. Bekijk beelden van Hart Van Nederland van de storm in de video hieronder. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. Video: Dit kunnen we wél (en niet) verwachten van Storm Francis Bekijk deze video » Video: Kampeerders bezorgd over effectenstorm Francis Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV