Zien: Christina Aguilera lanceert video Reflection voor Disney-film Mulan

Zien: Christina Aguilera lanceert video Reflection voor Disney-film Mulan

Bekijk hier wat Disney+ in september nog meer te bieden heeft.

Nog even geduld en dan kun je genieten van de live-action versie van de Disney-film Mulan. Deze film slaat de bioscoop over in verband met de coronacrisis en is vanaf 4 september tegen betaling in de thuisbioscoop Disney Plus te bekijken. Christina Aguilera heeft vandaag alvast de videoclip van het lied Reflection als soundtrack voor Mulan gelanceerd.

Bekijk de videoclip van Reflection voor de film Mulan hierboven. Mulan is vanaf 4 september te zien op Disney+. Je hebt wel VIP-toegang nodig, dit kost je €21,99.

Zien: Christina Aguilera lanceert video <em>Reflection</em> voor Disney-film <em>Mulan</em> Bekijk hier wat Disney+ in september nog meer te bieden heeft. Nog even geduld en dan kun je genieten van de live-action versie van de Disney-film Mulan. Deze film slaat de bioscoop over in verband met de coronacrisis en is vanaf 4 september tegen betaling in de thuisbioscoop Disney Plus te bekijken. Christina Aguilera heeft vandaag alvast de videoclip van het lied Reflection als soundtrack voor Mulan gelanceerd. Bekijk de videoclip van Reflection voor de film Mulan hierboven. Mulan is vanaf 4 september te zien op Disney+. Je hebt wel VIP-toegang nodig, dit kost je €21,99. Bekijk de spectaculaire trailer van Mulan (4 september op Disney+) Bekijk deze video »
Film :
Zien: Christina Aguilera lanceert video Reflection voor Disney-film MulanActueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV