De Rijdende Rechter gemist? Grote ruzie om een papegaai

De Rijdende Rechter gemist? Grote ruzie om een papegaai

Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook.

In 2017 komt meneer Brugt Peper onder Ellen Döderlein wonen, samen met zijn geliefde papegaai Karel. Maar mevrouw Döderlein is daar niet van gediend! Het beestje zorgt namelijk voor een hoop geluidsoverlast..

Burenruzie
Mevrouw is vooral bang voor de dochter van de onderbuurman. Volgens mevrouw Döderlein intimideert en treitert de dochter haar. De buurman op zijn beurt, wil dat mevrouw Döderlein stopt met de briefjes in zijn brievenbus en voelt zich gestalkt door haar. Mr. Reid zoekt het allemaal uit in de video van De Rijdende Rechter hieronder.

Bekijk de aflevering 'Lawaaipapegaai' in de video hieronder.

<em>De Rijdende Rechter</em> gemist? Grote ruzie om een papegaai Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook. In 2017 komt meneer Brugt Peper onder Ellen Döderlein wonen, samen met zijn geliefde papegaai Karel. Maar mevrouw Döderlein is daar niet van gediend! Het beestje zorgt namelijk voor een hoop geluidsoverlast.. BurenruzieMevrouw is vooral bang voor de dochter van de onderbuurman. Volgens mevrouw Döderlein intimideert en treitert de dochter haar. De buurman op zijn beurt, wil dat mevrouw Döderlein stopt met de briefjes in zijn brievenbus en voelt zich gestalkt door haar. Mr. Reid zoekt het allemaal uit in de video van De Rijdende Rechter hieronder. Bekijk de aflevering 'Lawaaipapegaai' in de video hieronder. Klikbeet gemist? Mevrouw Pieterse klaagt superhelden aan in De Rijdende Rechter Bekijk deze video » Zien: Britney Spears mist eigen rechtszaak Bekijk deze video »
Entertainment :
De Rijdende Rechter gemist? Grote ruzie om een papegaai


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op De Rijdende Rechter gemist? Grote ruzie om een papegaai of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV