Vanavond in Op1: Wende Snijders, Özcan Akyol, Wouter Koolmees en meer

Vanavond in Op1: Wende Snijders, Özcan Akyol, Wouter Koolmees en meer

De gasten in Op1 - vrijdag 28 augustus

  • Amsterdam gaat een proef doen met preventief fouilleren. Maar het is de grote vraag of dit op straat echt zorgt voor meer veiligheid, of juist etnisch profileren in de hand werkt. En hoe wordt de relatie tussen burgers en de politie beïnvloed? Jongerenwerkers Joel Ricardo, Dionne Abdoelhafiezkhan van Controle Alt Delete en burgemeester Foort van Oosten van Spijkenisse, waar al preventief wordt gefouilleerd, praten hierover.
  • Sinds 2018 staat Wende Snijders in theater Carré met allerlei artiesten en kunstenaars voor
    Wende’s Kaleidoscoop. In verband met de coronacrisis ligt de theaterwereld stil en is er bijvoorbeeld geen Uitmarkt. Maar de voorstelling is daarom dit jaar op tv te zien, wel met lege tribunes. Vanavond in Op1 vertelt Wende alles over deze theatershow, die morgen wordt uitgezonden.
  • Dinsdag start een nieuw seizoen van De Geknipte Gast, het programma waarin interviewer Özcan Akyol als kapper bekende Nederlanders knipt en ondervraagt. Vanwege het coronavirus laat Eus zijn schaar thuis, maar hij praat wel uitgebreid met Catherine Keyl, Matthijs van Nieuwkerk, Barrie Stevens en Sinan Can. Özcan vertelt hier meer over.
  • Vanmiddag presenteerde het kabinet het derde steunpakket. Opnieuw worden er miljarden vrijgemaakt om de coronacrisis het hoofd te bieden. Terwijl de minister van financiën in quarantaine zit, schuiven de twee andere hoofdrolspelers vanavond aan bij Op1: Minister Eric Wiebes van Economische Zaken en Wouter Koolmees van Sociale Zaken praten over de miljardeninvesteringen. Wat valt er te redden, wat juist niet en waar gaan de hardste klappen vallen?

Bekijk de promo van vrijdag 28 augustus in de video hieronder.

Op1 is elke werkdag rond 22.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Vanavond in <em>Op1</em>: Wende Snijders, Özcan Akyol, Wouter Koolmees <em>en meer</em> De gasten in Op1 - vrijdag 28 augustus Amsterdam gaat een proef doen met preventief fouilleren. Maar het is de grote vraag of dit op straat echt zorgt voor meer veiligheid, of juist etnisch profileren in de hand werkt. En hoe wordt de relatie tussen burgers en de politie beïnvloed? Jongerenwerkers Joel Ricardo, Dionne Abdoelhafiezkhan van Controle Alt Delete en burgemeester Foort van Oosten van Spijkenisse, waar al preventief wordt gefouilleerd, praten hierover. Sinds 2018 staat Wende Snijders in theater Carré met allerlei artiesten en kunstenaars voorWende’s Kaleidoscoop. In verband met de coronacrisis ligt de theaterwereld stil en is er bijvoorbeeld geen Uitmarkt. Maar de voorstelling is daarom dit jaar op tv te zien, wel met lege tribunes. Vanavond in Op1 vertelt Wende alles over deze theatershow, die morgen wordt uitgezonden. Dinsdag start een nieuw seizoen van De Geknipte Gast, het programma waarin interviewer Özcan Akyol als kapper bekende Nederlanders knipt en ondervraagt. Vanwege het coronavirus laat Eus zijn schaar thuis, maar hij praat wel uitgebreid met Catherine Keyl, Matthijs van Nieuwkerk, Barrie Stevens en Sinan Can. Özcan vertelt hier meer over. Vanmiddag presenteerde het kabinet het derde steunpakket. Opnieuw worden er miljarden vrijgemaakt om de coronacrisis het hoofd te bieden. Terwijl de minister van financiën in quarantaine zit, schuiven de twee andere hoofdrolspelers vanavond aan bij Op1: Minister Eric Wiebes van Economische Zaken en Wouter Koolmees van Sociale Zaken praten over de miljardeninvesteringen. Wat valt er te redden, wat juist niet en waar gaan de hardste klappen vallen? Bekijk de promo van vrijdag 28 augustus in de video hieronder. Op1 is elke werkdag rond 22.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Vanavond in Op1: Wende Snijders, Özcan Akyol, Wouter Koolmees en meer

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV