Zien: Wende Snijders geeft antwoord op grimmigheid en angst met Wende's Kaleidoscoop (Op1)

Zien: Wende Snijders geeft antwoord op grimmigheid en angst met Wende's Kaleidoscoop (Op1)

Een jaar geleden stroomde Amsterdam nog vol met cultuurliefhebbers die genoten van de Uitmarkt, de Parade en vele andere prachtige evenementen, maar in 2020 is helaas alles anders. Daarom is deze zaterdag de fantastische voorstelling 'Wende's Kaleidoscoop' te zien.

Uitmarkt 2020: Wende's Kaleidoscoop gemist? Kijk de hele uitzending terug via Gids.tv.

Ode aan cultuur
Wende Snijders was vrijdagavond te gast bij Op1 om te praten over haar waanzinnige project. Samen met Typhoon zal ze morgen het indrukwekkende nummer Laat me niet alleen van Jacques Brel zingen. ''Ik denk dat dat het belangrijkste statement is wat ik kon maken, met het hele team.'', aldus Wende.

Zien: <em>Wende Snijders</em> geeft antwoord op grimmigheid en angst met <em>Wende's Kaleidoscoop</em> (<em>Op1</em>) Een jaar geleden stroomde Amsterdam nog vol met cultuurliefhebbers die genoten van de Uitmarkt, de Parade en vele andere prachtige evenementen, maar in 2020 is helaas alles anders. Daarom is deze zaterdag de fantastische voorstelling 'Wende's Kaleidoscoop' te zien. Uitmarkt 2020: Wende's Kaleidoscoop gemist? Kijk de hele uitzending terug via Gids.tv. Ode aan cultuurWende Snijders was vrijdagavond te gast bij Op1 om te praten over haar waanzinnige project. Samen met Typhoon zal ze morgen het indrukwekkende nummer Laat me niet alleen van Jacques Brel zingen. ''Ik denk dat dat het belangrijkste statement is wat ik kon maken, met het hele team.'', aldus Wende. De special Uitmarkt 2020: Wende's Kaleidoscoop is op zaterdag 29 augustus om 20.10 uur te zien op NPO 2. Je kunt daarna de special Uitmarkt 2020: Wende's Kaleidoscoop terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Zien: Wende Snijders geeft antwoord op grimmigheid en angst met Wende's Kaleidoscoop (Op1)

De special Uitmarkt 2020: Wende's Kaleidoscoop is op zaterdag 29 augustus om 20.10 uur te zien op NPO 2. Je kunt daarna de special Uitmarkt 2020: Wende's Kaleidoscoop terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV