Kijktip: Theo Maassen met Situatie Gewijzigd, vanavond op NPO 1

Kijktip: Theo Maassen met Situatie Gewijzigd, vanavond op NPO 1

Op de hoogte blijven van het laatste tv-nieuws? Volg @Gids.tv op Instagram.

Theo Maassen is een witte, gezonde heteroseksuele man van middelbare leeftijd. Eigenlijk heeft hij dus alleen maar privileges. Nog één keer doet Maassen zijn kant van het verhaal uit de doeken en dat levert een ongemakkelijke, maar bijzondere voorstelling op over de opkomst en ondergang van de witte man.

Bek houden
De voorstelling Situatie Gewijzigd is van alles: een spijtbetuiging, een ode, een pleidooi, een donderspeech, een klaagzang, een smeekbede, een schreeuw om aandacht... maar vooral een laatste stuiptrekking. Vanavond is Theo te zien met zijn tiende show op NPO 1.

De voorstelling Situatie Gewijzigd van Theo Maassen is op zaterdag 29 augustus om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt daarna de voorstelling Situatie Gewijzigd van Theo Maassen terugkijken bij Gids.tv.

Kijktip: Theo Maassen met <em>Situatie Gewijzigd</em>, vanavond op NPO 1 Op de hoogte blijven van het laatste tv-nieuws? Volg @Gids.tv op Instagram. Theo Maassen is een witte, gezonde heteroseksuele man van middelbare leeftijd. Eigenlijk heeft hij dus alleen maar privileges. Nog één keer doet Maassen zijn kant van het verhaal uit de doeken en dat levert een ongemakkelijke, maar bijzondere voorstelling op over de opkomst en ondergang van de witte man. Bek houdenDe voorstelling Situatie Gewijzigd is van alles: een spijtbetuiging, een ode, een pleidooi, een donderspeech, een klaagzang, een smeekbede, een schreeuw om aandacht... maar vooral een laatste stuiptrekking. Vanavond is Theo te zien met zijn tiende show op NPO 1. De voorstelling Situatie Gewijzigd van Theo Maassen is op zaterdag 29 augustus om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt daarna de voorstelling Situatie Gewijzigd van Theo Maassen terugkijken bij Gids.tv. Jinek gemist? Theo Maassen geeft kijktips voor beste cabaretiers Bekijk deze video » Barrie Barista En Het Einde Der Tijden: bekijk hilarische video met de cast Bekijk deze video »
TV :
Kijktip: Theo Maassen met Situatie Gewijzigd, vanavond op NPO 1


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Kijktip: Theo Maassen met Situatie Gewijzigd, vanavond op NPO 1 of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV