Reisdocumentaire Paradijs Canada: gewelddadig einde voor Ramona Lisa Wilson

Reisdocumentaire Paradijs Canada: gewelddadig einde voor Ramona Lisa Wilson

Hieronder zie je een fragment van Paradijs Canada. Je kunt na de uitzending de hele aflevering terugkijken via Gids.tv.

In de nieuwe reisdocumentaire Paradijs Canada reist schrijver Emy Koopman van Vancouver naar Montreal. De serie duikt in alle urgente thema's van deze tijd en onderzoekt hoe het in Canada is gesteld met racisme en gendergelijkheid, migratie, klimaatverandering en de verzorgingsstaat.

De reisserie Paradijs Canada is vanaf zondag 30 augustus wekelijks om 20.35 uur te zien op NPO 2. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van Paradijs Canada terugkijken bij Gids.tv.

Reisdocumentaire <em>Paradijs Canada</em>: gewelddadig einde voor Ramona Lisa Wilson Hieronder zie je een fragment van Paradijs Canada. Je kunt na de uitzending de hele aflevering terugkijken via Gids.tv. In de nieuwe reisdocumentaire Paradijs Canada reist schrijver Emy Koopman van Vancouver naar Montreal. De serie duikt in alle urgente thema's van deze tijd en onderzoekt hoe het in Canada is gesteld met racisme en gendergelijkheid, migratie, klimaatverandering en de verzorgingsstaat. De reisserie Paradijs Canada is vanaf zondag 30 augustus wekelijks om 20.35 uur te zien op NPO 2. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van Paradijs Canada terugkijken bij Gids.tv. Kijktip: documentaire A Year with the Swedish Royal Family (video) Bekijk deze video » De Geknipte Gast: opnieuw veel tranen in het tweede seizoen Bekijk deze video »


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Reisdocumentaire Paradijs Canada: gewelddadig einde voor Ramona Lisa Wilson of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV